Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi 4 Dalda Birinci Oldu

featured

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yarışma ve müsabakalarda Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi 4 dalda birinci oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçemizde çeşitli yarışma ve spor müsabakaları düzenlendi.  Yarışma ve müsabakalara katılan Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi 4 dalda birinci olarak kupa ve madalyanın sahibi oldu. Kupa ve madalyalar 19 Mayıs kutlama töreninde verildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi damgasını vurdu.  Erkekler Futsal ilçe Birincisi, kızlar voleybol ilçe birincisi,  kompozisyon yarışması ilçe birincisi, çuval yarışması birincisi olarak en fazla ödül alan okul oldu.

Törenin ardından Okul Aile Birliğinden yapılan açıklamada; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi damgasını vurdu.  Erkekler Futsal ilçe Birincisi, kızlar voleybol ilçe birincisi,  kompozisyon yarışması ilçe birincisi, çuval yarışması birincisi okulumuz.

Katılım olarak ta en yoğun katılım sağlayan öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve idarecilerinizi tebrik ediyoruz” denildi.

Şehit Mustafa Kaymakçı Anadolu Lisesi 4 Dalda Birinci Oldu

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!