HEMŞEHRİMİZ DAVUT ZAT PTT MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

featured

HEMŞEHRİMİZ DAVUT ZAT PTT MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

 

Halen Ankara’da görev yapmakta olduğu PTT Genel Müdürlüğü Merkez teşkilatının İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı ve Özel Kalem Müdürlüğü gibi birimlerinde Uzman olarak görev yapmış, En son PTT Genel Müdürlüğünün Ülkemiz genelinde açmış olduğu Görevde Yükselme Sınavını kazanarak İlçemize PTT Merkez Müdürü olarak ataması yapılmıştır.

 

Davut ZAT Kimdir?

 

Tosya’nın Aşağıdikmen Köyünde 1971 yılında dünyaya gelen Davut Zat, İlköğrenimini köyünde tamamlamıştır.  Orta ve Lise öğrenimini 1982-1989 tarihleri arasında Tosya’da, yüksek tahsilini ise; Sosyal Bilimler Ön Lisans ve Kamu Yönetimi Lisans bölümlerinde yapmıştır. 1990 yılında Devlet Memurluğuna atanmış ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmıştır.  Halen görev yapmakta olduğu PTT Genel Müdürlüğü Merkez teşkilatının İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı ve Özel Kalem Müdürlüğü gibi birimlerinde Uzman olarak 12 yıl süreyle görev yapan Davut Zat’ın kamudaki toplam hizmeti 22 yıla ulaşmıştır. En son PTT Genel Müdürlüğünün Ülkemiz genelinde açmış olduğu Görevde Yükselme Sınavını kazanarak İlçemize PTT Merkez Müdürü olarak ataması yapılmıştır.

 

Sivil Toplum Kuruluşlarıyla da yakından ilgilenen Sayın ZAT’ın memleketini çok sevdiği hepimiz tarafından bilinmekte. Tosya’yı tercih etmesinde de bu sevginin ağır bastığını biliyoruz.  Memleketimizi ilgilendiren her konuya duyarlı olan yeni PTT Müdürümüzün özellikle Ankara’da faaliyet yürütmekte olan Kasyö-Der, Tosya-Der, Kasder-Fed ve Tosya Yardımlaşma Birliği gibi Sivil Toplum Kuruluşlarının Yönetim Kurullarında; Delege Kurucu üye ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptığı ve halen Tosya-Der Basın Müşaviri sıfatıyla Yönetim Kurulu üyeliğini sürdürdüğü bilinmekte…    

 

Basın ve Yayın dünyasının içinde uzun zamandır görev alan Müdürümüz, Türkiye Yazarlar Birliği, Yazar Okulunun “Yazarlık Beratı”na da sahip.  Sayın ZAT; Ulusal ve yerel çeşitli dergi, gazete ve internet sitelerinde; muhabir, köşe yazarlığı, yayın kurulu üyeliği ve editör olarak görev yapmaktadır. Özellikle Kasyö-Der Dergisi, PTT Dergisi (eski), Edebiyatta Yankı Dergisi, Tosya Haber37 Gazetesi, vb. çeşitli ulusal ve yerel basın yayın kuruluşlarının yanı sıra www.tosya.gen.tr, www.asagidikmenkoyu.com, www.kasyoder.net, www.kastamonupostasi.com sitelerinde ki köşelerinden siz değerli okurlarıyla buluşmaktadır.

 

Evli ve bir kız çocuk babası olan çiçeği burnunda Müdürümüz, eğitim merakı ve araştırmacı kişiliğiyle tanınıyor. Almanca ve Arapça olmak üzere de iki yabancı dili bulunuyor. 

 

Köyü Aşağıdikmeni, memleket insanlarını ve doğasını, ülkesini ve milletini çok sevdiğini söyleyen Davut ZAT’ın hobileri arasında; kitap okumak, ata binmek, yüzmek, tabiatla baş başa kalmak, resim çekmek, psikolojik araştırmalar, kişisel gelişim ve yönetim, edebiyat alanlarında araştırmalar yapmak, şiir okumak, etkili sunum, satranç vb. sosyal aktiviteler gelmektedir.

 

 

HEMŞEHRİMİZ DAVUT ZAT PTT MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!