TOSYALI-DER den Gazetemize Ziyaret

featured

Kastamonu’da faaliyet gösteren Tosyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Yöneticileri Gazetemizi ziyaret etti.

Memleket ziyareti için Tosya’ya gelen dernek yöneticileri ilçemizde vefat eden hemşehrilerimizin  cenaze namazına katıldıklarını ve ailelere taziyelerini ilettiklerini belirten dernek yöneticileri ilçe içindede  ziyaretlerine devam ettiler.

Tosyalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği (TOSYALI-DER)  Başkanı Sadık Düzgün, Başkan Yardımcısı Tevfik Çoban, Üyeler İsmail Duru ve Ahmet Gider Gazetemizide ziyaret ettiler.

Sohbet esnasında dernek Başkanı Sadık Düzgün, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’ndan dernek binası için yer talep ettiklerini ve Belediye eski binasından başkan odasının kendilerine yer gösterildiğini aktaran Başkan Sadık Düzgün Tosya’lılar adına Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’na teşekkürlerini iletti.  

Ziyarette Tosya’nın gelişmesi için basının önemine vurgu yapılarak Gazetemizin habercilik anlayışında kültürel ve toplumsal değerleri ön planda tuttuğuna değinildi. Gerek internet haberciliği gerekse yazılı basın olarak Tosya’nın sesi olduğu vurgulanırken, Gazetemizin toplumsal ve ekonomik olayları yakından takip ederek toplumu hızlı ve doğru bilgilendirmek adına çaba gösterdiği ve önemli bir kamu hizmeti yaptığı konuşulan konular arasında yer aldı.

 

TOSYALI-DER den Gazetemize Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!