PTT Müdüründen Gazetemize Ziyaret

featured

PTT Müdürü Vedat Sert gazetemizi ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda ilçemize atanan PTT Müdürü Vedat Sert gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz sahibi Mehmet Ünsal ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz sahibi Mehmet Ünsal ziyaretlerinden dolayı PTT Müdürü Vedat Sert’e teşekkür etti.

Misafirperverliği için gazetemiz sahibi Mehmet Ünsal’a teşekkür eden PTT Müdürü Vedat Sert birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından gazetemizden ayrıldı.

Hizmetlerine aralıksız devam eden PTT Müdürlüğü yeni posta ve kargo taşımacılığı dışında verdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettiriyor.  Posta ile birlikte kargo taşımacılığı yapan PTT,  kargoda yaptığı büyük kampanya ile %30’a varan indirim imkanı sunuyor.

PTTCELLL adıyla GSM operatörlüğü sektöründe de hizmet veren PTT aile ve bireysel kampanyalarla müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor.

Bankacılık sektöründe de faaliyet gösteren PTT; havale, ödeme gibi bankacılık işlemlerinde de hizmet veriyor. Havale, fatura ödeme yanında bedelli askerlik ödemesi, sigorta ödemesi, başka bankalara ait kredi ve kredi kartı ödemesi gibi hizmetler yine PTT tarafından verilmeye devam ediyor.

PTT tarafından verilen bu hizmetlerden yararlanabilmek için Tosya PTT Müdürlüğüne uğramak yeterli.  Kargo taşımacılığından %70 indirimli yararlanmak isteyen firmalar ise PTT Müdürlüğü ile yapacakları protokolün ardından kargolarını indirimli gönderebilecekler.

PTT Müdüründen Gazetemize Ziyaret

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!