İlçe İlçe Ev Ev Kapı Kapı Dolaşarak Ziyaret Edeceğiz

featured

Ak Parti Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu: İlçe İlçe Ev Ev Kapı Kapı Dolaşarak Ziyaret Edeceğiz

Seçim çalışmalarına Kastamunu’nun ilçelerinden başlayan Zafer Nalbantoğlu,  partisinin Seydiler, İnebolu ve Devrekani İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Tosya İlçe Başkanı yardımcısı Naci Küçükmorkoç  , Gençlik Kolları Başkanı Sinan Zeybek ve partililer yer aldı.

AK Parti Kastamonu 3.sıra milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu yaptığı ziyaretlerde Kastamonu’da 3-0  milletvekilinin hayal olmadığını söyledi.

Nalbantoğlu ; “Aday adaylığı döneminde ‘sizden biri’ sloganını kullandım. Ben sizden biriyim. Teşkilatımızda 10 yıl görev yaptım. Allah utandırmasın şimdi de büyük bir yükümlülük altına girdik. Bize ağır bir sorumluluk yüklediniz. Bu sorumluluğun altından Allah’ın izniyle kalkacağımı düşünüyorum. 2023 vizyonunun son virajında Kastamonu’dan 3 milletvekilinin hayal olmadığını düşünüyorum” dedi.

 

İlçelerdeki ziyaretlerine seçim süresince bıkmadan usanmadan devem edeceğini ifade eden Nalbantoğlu’’ Özellikle Tosyalı seçmenlerimizde 3.sıra adaylığımızla ilgili kırılganlık ve umutsuzluk var.Ama şunu unutmayalım ki biz ne kadar çok çalışır isek ne kadar gayret gösterirsek  bunu mutlaka başaracağız.Ev ev kapı kapı dolaşarak diğer partilerin yapmış olduğu seçmen üzerindeki 3-0 hayal olur söyleminin yanlış olduğunu ispatlayacağız.’’dedi

Zafer Nalbantoğlu’na ilçelerde yaptığı esnaf ziyaretlerindeki yoğun ilgi ve sevgi seçmenlerin ve halkın gözünden kaçmadı.

İlçe İlçe Ev Ev Kapı Kapı Dolaşarak Ziyaret Edeceğiz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!