Orman Spor’u 5-3 Yendi

featured

Tosya Spor Hazırlık Maçında, Orman Spor’u 5-3 Yendi

2014-2015 Kastamonu 2. Amatör Küme’de belirtilen transfer tarihi geçtiğimiz cuma günü sona erdi. Tosya’yı 2. Amatör Küme’de temsil edecek olan Tosya Spor Kulübü, iç ve dış transferlerini tamamlayarak, hazırlık maçlarına ve antrenmanlarına başladı.

Tosya’daki olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle antrenmanlarını Kastamonu’da gerçekleştiren Tosya Spor, 2. Hazırlık maçını pazar günü saat 12.00’da Hasan Doğan stadyumunda Orman Spor ile yaptı. İlk hazırlık maçını Seydiler Spor ile yapan Tosya Spor bu hazırlık maçında, takımın genel durumunu analiz ederek gerekli yerlere yapılan transferlerin ardından 2. Hazırlık maçında Orman Spor’u 5-3 yendi. Antrenman havasında geçen karşılaşmada ilk yarıda A takım sahaya çıkarken maçın 2. yarısında da yedeklerden oluşan takım oynatılarak teknik heyet ve yöneticiler takımın durumu hakkında genel analiz ve değerlendirme yaptılar.

Tosya Spor Kulübü Başkanı İhsan YILMAZ yaptığı açıklama ; ” Tosya Spor olarak öncelikli hedefimiz 1.Amatör Kümede Şampiyon olup Bal Ligine çıkmaktır. Tüm hedefimizi ve çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. 2014-2015 sezonu için kurduğumuz takımımızı 2. defa hazırlık maçında izledik ve takımın bu kadar sürede gelişme göstermesi yönetim olarak bizleri sevindirdi. 2. Amatör küme maçlarının başlamasına 1 ay 10 gün kadar bir süre var, bu süreyi organize ettiğimiz takımlarla hazırlık maçları yaparak sürdürmeyi planlıyoruz.” dedi.

 

Orman Spor’u 5-3 Yendi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!