Şahin; “Çınarevleri 2011’in sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz”

featured

Şahin; “Çınarevleri 2011’in sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz”

 

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’in başkanlığını yaptığı S.S. Çınar Evleri Arsa ve Konut Yapı Kooperatifinin iki arsada süren inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. Yapımı EN-AR Yapı Mimarlık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Tarafından üstlenilen toplam 140 dairenin 2011 yılı sonlarına doğru teslim edilmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan ŞAHİN; Çınar Yapı Kooperatifi ve Halk Bankası ile yapılan anlaşma sonucunda Çınar evleri üyeleri için en uygun faizle ve sabit ödeme imkânı sağlanarak konut kredileri kullandırılmıştır. dedi.

Konut kredilerini Halk Bankası’ndan kullanan üyelerin kullandıkları faiz oranları şöyledir:

Bilindiği gibi Çınar Evleri, Çetsan karşısındaki arsasında iki blokta 85 metrekarelik 27 daire, 95 metrekarelik 20 daire, 143 metrekarelik 17 daire; Anadolu Lisesi altındaki arsasında ise üç blokta 105 metrekarelik 76 daire olmak üzere toplamda ise 140 daireden oluşuyor.

İnşaatlardaki çalışmaları sık sık inceleyen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin en kalitelisini en ucuza yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Şahin sözlerine şöyle sürdürdü:

“En kalitelisini en ucuza yapmak adına çıktığımız yolda kooperatifimizin ismini Çınar Evleri olarak seçerken de çınar ağacının çok dayanıklı ve uzun ömürlü olmasından esinlendik. Evlerimiz her şeyi ile Tosya’nın örnek konutları olacaktır. Yine üyelerimizin en ucuza konut edinmesi için gerekli ve kapsamlı çalışmaları da yaptık. İnce eledik, sık dokuduk. Bizlere en uygun kredi oranlarını sunan Halkbankası ile de anlaştık. Piyasadaki oranların oldukça altında oranlara anlaşma sağladık. Bugün araştırırsanız 5, 10 ve 15 yıl vadeli bir krediye bize verilen oranı bulmanız çok zordur. Çınar Evleri Arsa ve Konut Yapı Kooperatifinin kıymetli üyeleri, Tosya’nın en kaliteli ve en ucuz konutlarını -büyük bir aksilik olmazsa- en geç 2011 yılı sonunda teslim alacaktır.” dedi.

 

 

 

 

Şahin; “Çınarevleri 2011’in sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!