Tosya Spor’da Transfer Harekatı Devam Ediyor

featured

Geçtiğimiz haftalarda Kastamonu’da yapılan 2. Amatör Lig fikstürü çekiminin ardından ASKF tarafından transfer tarihinin son günü 13 Şubat 2015 olduğu açıklanmıştı. 2. Amatör Kümede A Grubunda mücadele edecek olan Tosya Spor’un rakipleri ise Abana, Küre ve Pınarbaşı olarak belirlendi. İlk maçlar 4-5 Nisan tarihleri arasında başlayacak ve Tosya Spor ilk maçını kendi evinde, kendi seyircisi önünde Pınarbaşı ile karşı karşıya gelecek.

Transfer süresinin bitimine sayılı günler kalmasıyla, transfer görüşmeleri ve anlaşmalarda hız kazandı. Tosya Spor Transfer Komitesi, takımın 2. Amatör Lig’te ve 1. Amatör Lig’te takımın iskeletini oluşturacak olan yerli futbolcular ile görüşmelerini büyük ölçüde tamamladı, transfer sürecinin son gününe kadar geniş bir kadro için çalışmalar devam ederken önümüzdeki günlerde transfer listesini federasyona göndermeye hazırlanıyor. Tosya’nın Bal Liginde mücadele ettiği sezonda, Tosya’yı yakından tanıyan bir çok yabancı futbolcu ve menejerler, Tosya Spor Kulübünün tesisi olmasından dolayı birçok futbolcunun ilk tercihleri arasındaki en önemli etkenin konaklama olduğunun altını çizerken, önerilen birçok oyuncu içinde Tosya Spor Kulübü Yöneticileri bu transfer sürecini büyük bir titizlikle yürütüyor.

Tosya Spor Transfer Komitesi, çalışmalarını sadece 2. Amatör Kümeye yönelik olmadığını, 1. Amatör Küme ve Bal Ligine yönelik bir yol haritası çizdiklerini ve bu kapsamda geniş ve alternatifli bir kadro kurmayı hedeflediklerini, Başta Kastamonu, Ankara, Çorum ve Samsun bölgesindeki çeşitli kulüplerin ve antrenörlerin önerdikleri oyuncularıda takip ederek, Tosya’yı Futbol Arenasında en iyi temsil edebilecek bir kadro kurmayı hedeflediklerini, ifade ettiler.

Alaattin Keşoğlu

Tosya Spor’da Transfer Harekatı Devam Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!