Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

featured

Yaşlılara Saygı Haftasında Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Abdullah Savaş ve yetkililer tarafından karşılanan Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz huzurevi sakinleriyle kahvaltıda bir araya gelerek, bir istekleri olup olmadığını sorarak,  yetkililerden sağlık durumlarını hakkında bilgi aldı ve çeşitli talimatlarda bulundular.

Huzurevi sakinlerinin Yaşlılara saygı haftasını kutlayan Vali Karadeniz, “Siz değerli büyüklerimizle bugün burada birlikte olmaktan son derece mutlu olduk. Sizlerin yüzlerini biraz güldürebildiysek ne mutlu bize, sizler bu yaşınıza kadar bu ülkeye, evlatlarınıza, ailelerinize emek verdiniz. Bu emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor ellerinizden öpüyoruz. Bundan sonra layıkıyla sizlere bakmak, sizleri ağırlamak ta bizim vazifemizdir. Ülkemizin güçlenmesi için, birlik ve beraberliği için, askerimizin başarılı olması için sizin dualarınız çok önemli. Allah sizlere huzurlu ve sağlıklı ömürler versin” dedi.

Huzurevi sakinleri olarak yapılan faaliyetleri yerinde inceleyen Vali Karadeniz, yaşlıların el becerilerini gösterdikleri bu tür etkinlikleri başarılı bulduğunu söyleyerek, çalışmaların devamlı olarak yapılmasını tavsiye etti.

Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!