Tosya Ülkü Ocağından Tiyatro Gösterisi

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından tiyatro gösterisi düzenlendi.

Tosya Şehit Ömer Halis Demir Kültür Merkezinde, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından Tosya ilçesinde Namık Kemal’in “Vatan Yahut Silistre” isimli eserinden uyarlanan tiyatro gösterisi düzenlendi.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisine Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Müftü Halil İbrahim Sabırlı, MHP İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mustafa Acar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil 16 yıldır ülkü ocaklarının içerisinde bulunduğunu ve çaycılığından başkanlığına kadar her kademesinde görev aldığını belirterek; “Bu programın tertip edilmesinde emeği olan Türkiye genelinde yayınlanması için çaba gösteren başta Ülkü Ocakları Genel Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür ederim. Bu kürsü benim için çok farklı çok anlamlı bir değer taşıyor. Yaklaşık 16 yıldır içerisinde bulunduğum; çaycılığından, okul temsilciliğinden, ocak başkanlığından bütün kademelerinde yer alma şerefine eriştiren rabbime binlerce kez şükürler olsun ki; bu günde bu sancakla birlikte Tosya Belediye Başkanlığı yapmaktayım. Çağdaşlaşma adı altında yozlaşan gençliğimizin bir nebze de olsa kötü alışkanlıklara gitmemesi, iyiliklerle buluşması, güzel ahlakla yetişmesi için çaba sarf eden ülkü ocaklarımızın bu günde bu programla bu düşüncesinin pekiştiği kanaatindeyim. Bu duygu ve düşüncelerle herkese iyi seyirler diliyorum. Unutmayalım bu memleket bizim, güzel memleketimizin her köşesi sizlerle birlikte var olacaktır” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından sahne alan tiyatro gösterisi izleyicilerden tam not aldı. Pürdikkat izlenen tiyatro oyununu konu alan vatan sevgisi izleyicileri eski günlere götürdü. Sahne performansıyla izleyicilerden beğeni toplayan oyuncular oyunun sonunda büyük alkış aldı.

Program Tosya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Acar oyunculara çiçek takdimiyle sona erdi.

Tosya Ülkü Ocağından Tiyatro Gösterisi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!