Sanayi Esnafıyla İftarda Biraraya Geldi

featured

Ak Parti Kastamonu Milletvekili ve 27 Dönem Milletvekili Adayı Hakkı Köylü

Sanayi Esnafıyla İftarda Biraraya Geldi

AK Parti Kastamonu Milletvekili ve 27’nci dönem Milletvekili Adayı Hakkı Köylü dün iftar programı çerçevesinde sanayi esnafıyla biraraya geldi. Milletvekilli Köylü burada yaptığı konuşmada Kandil’e düzenlenen operasyona da değinerek Türkiye’nin haklı bir mücadele içerisinde olduğunu belirtti ve “Artık teröristle ve terörle mücadele şeklimiz değişti. Bundan sonra teröristler bulundukları yuvalandıkları noktalarda yok edilecekler. Bizler inanıyoruz ki terör her ne pahasına olursa olsun yok edilecek ve bu ülkenin gündeminden çıkartılacaktır” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin son 16 yılda geldiği noktaya da değinen Köylü, “Şükürler olsun ki bugün kendi silahımızı, mühimmatımızı yapıyoruz. Bu süre zarfında ciddi bir yol kat ettik. Tabi ki güçlenen Türkiye birilerini rahatsız etti. Gezi olaylarıyla başlayan ve 15 Temmuz ile süre gelen ülkemizin önünü kesme girişimleri oldu. Bunların hepsini milletimizin feraseti sayesinde bertaraf edildi. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte gerçekleşecek 24 Haziran seçimlerinde de milletimizin feraseti sayesinde istikrar sürecektir ve ülkemizin bocalamasını bekleyen güçler birkez daha hayal kırıklığına uğrayacaklardır” dedi.

Cumhur ittifakı ve millet ittifakıyla ilgili de görüşlerini dile getiren Hakkı Köylü, Cumhur ittifakı’nın AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi tarafından oluşturulduğunu Büyük Birlik Partisi’nin ise destek verdiğini dile getirdi. Hakkı Köylü, Millet İttifakı ismiyle kurulan İYİ Parti, CHP ve Sadet Partisi ittifakının destekçisinin HDP olduğunun altını çizdi. Bakıldığında tamamen uç noktadaki görüşlerin nasıl biraya geldiği sorusunun cevabını taşıdığına inandığını belirten bir ittifak tablosuyla karşı karşıya olduklarını da vurgulayan Köylü, “Türkiye’nin hızını kesmek isteyenler dışarıdan aldıkları talimatları HDP’nin desteğiyle hayata geçirmek istiyorlar. Ancak milletimiz atılan tüm adımları en iyi şekilde takip ediyor ve görüyor. Tarih boyunca oyunlar bozan milletimiz 24 Haziran’da bu oyunu da bozacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, güçlü bir meclis Türkiyemizi şahlandıracaktır” diye konuştu.

Yunus GELİNOĞLU

Sanayi Esnafıyla İftarda Biraraya Geldi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!