KAYMAKAM TÜRKÖZ KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

featured

KAYMAKAM TÜRKÖZ  KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR
Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Tosya’nın  köylerini ziyaret ederek,Kaymakamlık tarafından yapılan çalışmaları denetliyor, vatandaşlarla sohbetler edip sorunlarını dinliyor.

 
 
Tosya’ya bağlı köylerde Kaymakamlık tarafından uygulanan projeler,vatandaşların bir çok sorunu çözmekle kalmıyor köyleri daha modern yaşam alanları haline getiriyor.Devletimiz tarafından sağlanan imkanları doğru sevk ve idare ile vatandaşlarımızın hizmetine sunma açısından başarılı bir dönem geçiren Tosya Kaymakamlığı, vatandaşların takdirini kazandı.Çeşitli isimler altında devletimiz tarafından Tosya’ya gönderilen kaynaklar, Tosya Kaymakamlığı tarafından ihtiyaçların aciliyetine göre kullanılarak bir birinden başarılı projeler gerçekleştiriliyor.Kaymakamlık tarafından köylerde gerçekleştirilen İçme suyu,yol, kanalizasyon ve menfez çalışmaları,köylerin daha modern görünüme kavuşmasının yanısıra vatandaşların yaşam standardı olarak daha üst seviyelere çıkmasını sağladı.
 

 

 Tosya Kaymakamlığının köylerde yaptığı çalışmaları yerinde incelemek ve bu vesile ile yeni atandığı Tosya’nın köylerini ve vatandaşlarını tanımak için köy ziyaretleri geçleştiren Kaymakam Türköz, Ermelik köyünü ziyaret etti.Köy meydanında Kaymakam beyi karşılayan vatandaşlar, köylerine yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldılar. Kaymakam Mehmet Türköz’e yeni göreviniz hayırlı olsun diyerek karşılayan Ermelik köyü muhtarı Bayram Mutlu,köy hakkında  bilgiler verdi. Bayram Mutlu,’’Görevine yeni başlayan Kaymakamımız Mehmet Türköz’ün köyümüze gelerek bizleri ziyaret etmesi vatandaşlarımızı çok mutlu etti. Bu ziyaret sayesinde vatandaşlarımız, Kaymakam beyle  birebir görüşerek kendilerini tanıma ve isteklerini söyleme fırsatı buldular’’diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 
 

Ermelik köyü ziyaretinde bir açıklama yapan Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,’’Göreve başladığım günden bu yana, her gün Tosya’nın bir başka güzelliğini tanıma fırsatı buluyorum ve ilçeye olan hayranlığım git gide artıyor. Bu güzel ilçeye bağlı köylerimizi ve orada yaşayan değerli vatandaşlarımızı tanımak ve Kaymakamlığımız tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelemek için fırsat buldukça köylerimizi ziyaret ediyorum. Köylerimizin modern yaşam alanları haline getirilmesi adına Tosya Kaymakamlığı olarak elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz.  Köylerde yaşayan vatandaşlarımız bizlerin baş tacıdır. Atatürk’ün belirttiği gibi ‘Köylümüz milletin efendisidir.’ Bu nedenle, köylülerimizin sorunları bizlerin en önemli sorunlarının başında gelmektedir.Program dahilinde yaptığım köy gezilerinde, vatandaşlarla tanışıyor  ve isteklerini  kendilerinden dinliyoruz’’diye konuştu.

 

 

KAYMAKAM TÜRKÖZ KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!