Tosya Asri Mezarlığı Genişletiliyor

featured

Asri Mezarlığın yetersiz kalması nedeniyle Tosya Belediyesi genişletme çalışmalarına başladı.

Tosya Asri Mezarlığın alan olarak yetersiz kalmasıyla harekete geçen Tosya Belediyesi gerekli alanın bulunması için çalışmalara başladı. Coğrafi konum nedeniyle ihtiyaç duyulan alanın engebeli olması ve mezarlık alanından başka şekilde kullanılamayacak olması ise arazi bulmada ekiplerin işini kolaylaştırdı.

Mezarlığın sınırında olan yamaç araziler temin edilerek üzerine dolgu toprakla düzleme çalışmaları yapıldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizde uzun yıllar cevap verecek olan mezarlık alanı için doldurma çalışmalarının ardından silindirler ile sıkıştırma işlemi yaparak hazır hale getirdi.

Dolgu alanının sıkıştırılmasının ardından parselizasyon çalışmaları yapılarak mezarlık içindeki yollar belirlendi ve bordür çalışmalarına başlandı. Mezarlık alanının genişletme çalışmalarına ilişkin Belediyeden yapılan açıklamada;  “Tosya kent mezarlığında cenaze defni yapılacak noktaların numaralandırma ve yollarının belirlenmesi için tamamlanan parselasyon çalışmalarının ardından bu bölgelerde bordür uygulamasına başlandı” denildi.

Tosya Asri Mezarlığı Genişletiliyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!