Hastane inşaatını denetledi

featured

Kaymakam Türköz, prefabrik hastane inşaatını  denetledi

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, prefabrik hastane inşaatında yaptığı denetlemede, ’’ Yaşamak, öğrenmek ve  iş yapabilmek için sağlıklı olmak gerekir.’’diye konuştu.
Kaymakam  Türköz, Tosya Endüstri  Teknik ve Meslek Lisesi  bahçesine kurulan prefabrik hastane inşaatı ve Tosya Endüstri  Teknik ve Meslek Lisesi  ek binasını acil sağlık hizmetlerinde kullanılmamak için yapılan tadilatları yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında,  Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Karakuş ile firma yetkilerinden bilgiler aldı.Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz’e Hastane inşaatı denetlemesinde,Firma yetkilisi  İnşaat Mühendisi Gökhan Atalay ,Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Himmet Polat, Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Karakuş,Tosya Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Uzbilgin,Tosya S.Y.D. Vakfı Müdür Recep Keçeci,Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz,Tosya Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Ali Orhan Oruçöz ve yetkililer eşlik etti.  Kaymakam Türköz,16 bin 737 metrekare üzerine inşa dilecek olan Tosya Devlet Hastanesi inşaatına başlamadan önce,sağlık hizmetlerinin aksamaması için Endüstri  Teknik ve Meslek Lisesi  bahçesine kurulan sağlık kompleksi sayesinde sağlık hizmetlerinin kesintisiz devam edeceğini ifade etti. 75 yataklı hastanenin tamamlanmasıyla Tosya’nın yanı sıra yakın ilçelere de hizmet vereceğini belirten Türköz,  “Bölgenin merkezi olan Tosya’da,hastane inşaatının tamamlanması ile birlikte sağlık turizmi gelişecek. Hemen Hemen tüm branşlarda hizmet verecek olan hastanemiz , modern cihazlarla donatılacak’’diye konuştu.
Sağlık, insanın en önemli sorunudur diyen Türköz,’’ Yaşamak, öğrenmek, iş yapabilmek için sağlıklı olmak gerekir. Sağlığı bozuk olan, hasta olan kişi görevlerini tam olarak yapamaz. Bunun sonucu olarak da, kendine, ailesine, çevresine, topluma yararlı olamaz.Bu manda ilçemize yapılacak olan modern devlet hastanesi ilçemize sağlık alanında olduğu kadar ilçemizin her alanda gelişmesine çok büyük katkılar sağlayacaktır. İlçemize bu güzel tesisin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor,inşa aşamasına gelen hastanemizin şimdiden Tosyalılara ve bölge insanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum’’dedi.

 

 

 

 



Hastane inşaatını denetledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!