Kooperatif Market Hizmete Girdi

featured

İlçemiz 100.Yıl caddesinde hizmet verecek olan Kooperatif Market dualarla açıldı.

Saat 10.00’da yapılan açılışa Kaymakam A. Ferhat Özen, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Atıcı, İsmail Ölmez, Nafiz Tekeli, market yöneticileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Din Hizmetleri Uzmanı Eyüp Gözel tarafından yeni açılan marketin bereketli ve bol kazançlı olması için yapılan duanın ardından açılış kurdelesi Kaymakam A. Ferhat Özen ve Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil tarafından kesildi.

Açılışın ardından Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ile birlikte marketi gezen Kaymakam A. Ferhat Özen market yöneticilerinden bilgi aldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin girişimi ile Türkiye genelinde başlatılan bir yatırım olan Kooperatif Markette öncelik yerel ürünlere verilerek çiftçilere destek olmayı amaçlıyor.Tarım ve üretimi desteklemek amacıyla faaliyete başlayan Kooperatif Markette her yörenin ürünü vatandaşın beğenisine sunuluyor.

İlçemiz 100.Yıl Caddesinde hizmete giren markette tarım ürünlerinden, hayvansal ürünlere, temizlik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar bütün market ürünleri ilçe halkının hizmetine sunuluyor.

Kooperatif Market Hizmete Girdi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!