Ak Gençlik Sinan Zeybek’le Devam Dedi

featured

Ak Parti Tosya İlçe Gençlik Kolları 4.cü Olağan Genel Kongresi yapıldı.

Dün Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongre saat 11.30 da başladı. Kongreye Tosya Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri , Ak Parti MKYK üyesi Elif Rabia Toptancı, Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, Ak Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Keskin, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, İlçe Başkan Yardımcısı Naci Küçükmorkoç, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Divan seçimi yapıldı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mesajı okundu. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Abdürrahim Boynukalın’ın mesajının okunmasının ardından açılış konuşmasını İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Zeybek Yaptı.  Zeybek konuşmasında; “gençlere siyasette yer vermek ustalığın şiarındandır diyen partimizin Tosya ilçemizin 4ncü olağan gençlik kongresine hoş geldiniz. Ak Gençlik zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda olan bir gençliktir. Ak Gençlik kim var hizmette denilince sağına soluna bakınmadan fert fert ben varım diyebilen bir gençliktir. Canların canı uğrunda canı verebilecek kadar gözü kara dertleri sıkıntıları giderebilecek kadar taktik sahibi bir gençliktir.

Kıymetli misafirler bu kutsal davada Başbakanımız ve Hocamız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun bir rüyamız var bu rüyayı görmeyen utansın diyerek bin yıllık şanlı tarihimize kısa bir mola diyerek yada nadasa bıraktığımız zaman sürecini yeniden uyandırarak baharda yeşeren tohumcuk misali milletin ümmetin beklediği nesil olarak burada buluşmamıza vesile olan Partimizin Kurucusu Cumhurbaşkanımız ustamız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu kongrede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hepinizi Allaha emanet ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Gençlik Kolları Faaliyet raporu Sadık Büyük tarafından okundu ve üyeler tarafından ibra edildi.

Kongrede konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş; “teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum . Belediye Başkanımız Sayın Kazım Şahin rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun diyor sağlık ve afiye diliyorum. Kendilerinin selamlarını size iletmekten mutluluk duyuyorum.

Kar kış demeden bizlere destek olmak için sıcak evlerinden kalkıp gelen hanımefendiler beyefendiler hoş geldiniz. Ak parti Gençlik Kolları Başkanımız Sinan kardeşimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor seçilecek yeni yönetim kuruluna şimdiden başarılar diliyorum.  Ak parti Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Saray’da 16 tane Türk Devletini temsil eden askerlerimizin Türk Milletinin dünyaya gururla sunduğu Çanakkale Zaferi’nin 100.ncü yılı münasebetiyle 100den fazla devlet başkanını ülkemize davet ederek Türk Milletinin haklı gururunu Çanakkale zaferini dünyaya Çanakkale Geçilmez diyerek göstermesi bizlere en güzel 100.ncü yıl zafer hediyesidir.   Kendilerini şehitlerimizi gazilerimizi ve Türk Halkı adına teşekkür ediyorum.

Kongrede konuşan Ak Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Keskin;  “hepiniz Ak Parti Olağan Gençlik Kolları kongresine hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün burada bir demokrasi şölenin sizlerle bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim partimizde kongreler teşkilatın başlarının sağlamlaştığı parti içi demokrasinin güçlendirildiği mutlu günlerdir.

Devir teslimler bizde kavga gürültü değil kaynaşma ve kardeşlik sebebidir. Çünkü bu dava nefsini bir kenara bırakmış daima biz diyen teşkilatları için gecesini gündüzüne katarak insanlardan oluşmaktadır.

Ben bu zamana kadar partimize hizmet etmiş gençlik kolları başkan ve üyelerine ve tekrar seçilecek olan Sinan Zeybek ve ekibine teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Elif Rabia Toptancı Ak Parti MYKY üyesi konuşmasında; “Kastamonu ilimizin daha iyi şekillendirileceği ve her alanda daha ileri gideceğine inandığımız önemli günlerden birini yaşıyoruz.  Bugün burada Ak parti Tosya İlçe Gençlik kolları kongresini gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz.

Konuşmama Osmanlı Padişahlarından örnek vererek başlamak istiyorum. Osmanlılın önemli padişahlarından biri olan Yavuz Sultan Selim Mısırı fethettikten sonra Cuma namazını kılmak üzere camiye gider.  Hilafet biliyorsunuz ki Osmanlılarda dır. Camide Şam Valisi Yavuz’un namaz kılacağı yere atlastan bir seccade serdirir. Yavuz atlaslı seccadeyi görünce hemen bu bizim padişahlık makamımız değil, Allah’a kulluk makamıdır. Der. Ve biz bu ümmetin emanetçisiyiz sahibi değiliz der ve seccadeyi kaldırır. Yine aynı namazda bu kez hutbe çıkan Şeyhülislam Yavuz’a hitap ederken Mekke’nin Medine’nin  hakimi diye söz eder. Bu söz üzerine Yavuz Şeyhülislama şöyle der biz bu kutsal toprakların hakimi değil olsa olsa hizmetçisi oluruz der. Ve hutbeyi düzeltir.

İşte kıymetli Kastamonulu kardeşlerim gerek içi gerek dış siyasetimizi şekillendiren tarihimize yaslanıyoruz. Ak parti Siyaseti gücünü ceddinden alan bir siyasettir. Bizler bu ecdadın torunlayız. Ve onların anlayışını hayata geçirdiğimiz müddetçe başarılı ve başarı da bizlerin olacaktır.

Değerli arkadaşlar 4 ncü olağan gençlik kongremizin ülkemize partimize ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik de konuşmasında; Bugün 4ncüsünü gerçekleştireceğimiz Tosya İlçe Gençlik Kongremizin partimize Tosyamıza hayırlı olması dileklerimle sözlerime başlamak istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Yine sözlerime başlarken yine çok değerli belediye başkanımız Kazım Şahin Beyfendiye geçmiş olsun dileklerimi buradan Tosya’dan iletmek istiyorum. Acil şifalar diliyorum. Bin önce inşallah kendisi aramızda olacak.

Biz büyük bir davanın neferleriyiz. Bu davanın mutlak sona da kesintiye uğramadan aynı kararlılık ve tevazu içerisinde deavm etmesi için bu yolda çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

2000 yılında Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu anlatan Başkan Çelik, ekonomik verilere değindi faizlerin %6000-7000lerde olduğuna dikkat çekti.

12 yılda yapılanların anlatılması ciltler dolusu kitap olacağını ifade eden Başkan Metin Çelik sağlıkta, ulaşımda, ekonomide gelinen noktayı anlattı.

12 yılda hedeflerini bir bir gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Metin Çelik,  7 Haziran 2015 seçimlerindeki hedeflerinin Kastamonu’ndan 3 milletvekili çıkarmak olduğunu belirterek partilileri daha çok çalışmaya davet etti.  

Konuşmaların ardından seçimler yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Sinan Zeybek ve ekibi tekrar seçilerek yola devam dedi.

 

Ak Gençlik Sinan Zeybek’le Devam Dedi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!