Zafer Nalbantoğlu Çalışmalarına Devam Ediyor

featured

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

07 Nisan 2015 tarihinde aday listelerinin açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına yoğun tempo başlayan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu seçim ziyaretlerine ilçe ilçe köy köy devam ediyor.

Sahil ilçelerini ziyaret eden Zafer Nalbantoğlu çalışmalarına Kastamonu Merkez ve Tosya Köyleri ile devam etti.

Soğuk sıcak, yağmur çamur, gece gündüz demeden yollara düşen Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu Kastamonu Merkez’de kurum ve kuruluşları ziyaret etti. Orhan Şaik Gökyay Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’na katıldı, esnaf ziyaretinde bulundu.

Seçim gezilerine köy ziyaretleriyle devam eden Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu halkın dertlerini sorunlarını dinledi.

Köylülerle bir araya gelen Zafer Nalbantoğlu; “Siz her zaman destek oldunuz, bize her zaman güç verdiniz. Şimdi Kastamonu Merkez Belediyesi, Tosya ve Taşköprü Belediyeleri, 14 ilçe belediyesi Ak Partili 3-0 a çok yakınız inşallah destek ve teveccühünüzle Meclis’e gideceğiz.  Kastamonu ve ilçeleri en büyük yatırımlarını Ak Parti iktidarında aldı. Kastamonu’ya daha fazla hizmet gelmesi için Meclis’te güçlü temsil edilmesi gerekiyor” diyerek taksici esnafından 07 Haziran milletvekili genel seçimlerinde destek istedi.

Zafer Nalbantoğlu Çalışmalarına Devam Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!