Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in Zorlu Mesaisi

featured

Şiddetli yağmurun ardından Başkan Volkan Kavaklıgi’in zorlu mesaisi başladı

İlçemizde başlayan yağmurun sele dönüşmesinin ardından ekiplerle birlikte sahaya inen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in gece mesaisi başladı.

Sel olayının hayatı olumsuz etkilememesi ve vatandaşın mağduriyet yaşamaması için yağmurun ardından belediye ekipleri ile birlikte sahaya inen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, olaya anında müdahale ederek çalışmaları bizzat koordine etti.

Şehrin her tarafında yaşanan olumsuzluğun giderilmesi için çalışmaları an be an takip eden Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, gece geç saatlere kadar sahada kalarak rusubatın temizlenmesi ve zarar gören noktaların mağduriyetinin giderilmesi için yoğun çaba sarf etti.

Çalışmaların ardından açıklama yapan Başkan Volkan Kavaklıgil; “Akşam saatlerinde başlayan ve birçok noktada sele dönen yağmurun ardından toprak kayması meydana gelen Tosya Kastamonu yolu başta olmak üzere şehir merkezinde biriken rusubatların kaldırılması, tıkanan giderlerin açılması için ekiplerimiz sahada çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Mahallelerimizde ve ana caddelerimizde de ızgaralar tek tek kontrol edilerek ulaşımın sağlıklı bir şekilde devam etmesi sağlanıyor.

Bununla birlikte bağ yollarımızın da gerekli kontrolü yapılarak olumsuzluklar giderilecek.

Su baskını meydana gelen noktalarda ise tahliye işlemleri büyük oranda tamamlandı” diye konuştu.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in Zorlu Mesaisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!