Okul Öncesi Şenlikler Devam Ediyor

featured
OKULÖNCESİ ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

24–28 Mayıs 2010 tarihleri arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okulöncesi Şenlik Programı”nın ikinci durağı Tosya Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi Saat 09.30’da Tosya İlçe Merkezinde bulunan tüm okulların anasınıfı öğrenci ve öğretmenlerinin Tosya Cumhuriyet meydanında toplanması ile başladı.
 
 Tüm anasınıfı öğrencilerinin katılımı ile Tosya Cumhuriyet Meydanından Tosya Namık Kemal İlköğretim Okulu’na kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Saat 10.00’da okul bahçesinde başlayan programda Namık Kemal İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri hazırladıkları oyunları sundular.
 
Gösteriye İlçe Kaymakamı Arslan Yurt ve eşi Neslihan Yurt, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Aktaş, ,İlçe Emniyet Müdürü Nadir Sağpazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, Türkiye Partisi Tosya İlçe Başkanı Aliosman Dilgioğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
 
Minik çocukların tüm hünerlerini sergilediği gösterilerde, minikler kadar velilerinin de heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Halaylar çeken, oyunlar oynayan, şiirler okuyan anasınıfı öğrencilerinin gösterileri ilgiyle izlendi.
 
Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği “Okulöncesi Şenlik Programı”nda miniklerin gösterileri bol bol alkış aldı. Program, Namık Kemal İlköğretim Okul Müdürü Mutullah bora’nın teşekkür konuşmasıyla sona erdi.
Okul Öncesi Şenlikler Devam Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!