Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’den Havalimanı Açıklaması…

featured

“Havalimanımızı kullanalım”
“Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen yeni tip korona virüs pandemisi nedeniyle Türk Hava Yolları, hem yurtdışı uçuşlarını hem de yurtiçi uçuşlarını bir süredir durdurmuştu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve ekibinin çabalarıyla pandemi sürecini en az hasarla geçiriyoruz. Bu yüzden normalleşme süreci kapsamında Türk Hava Yolları, hem yurtdışında hem de yurtiçinde bazı noktalara uçuşlara başlamıştı. Bu kararda ilk etapta Kastamonu Havalimanımıza uçuş bulunmuyordu. Bizlerde yoğun bir mesai harcayarak hem Türk Hava Yolları ile hem de diğer hava yolu şirketleriyle Kastamonu Havalimanımıza uçuşların yapılması noktasında bir süredir görüşmelerimiz sürüyordu. Türk Hava Yolları yetkililerince son yapılan görüşmeler Allah’a şükür sonuç verdi ve Kastamonu Havalimanımıza uçuşlar 21 Temmuz itibariyle başlatılıyor. Uçuşlar ilk etapta Salı, Cuma ve Pazar günleri yapılacak. İstanbul’dan Kastamonu Havalimanımıza saat 10.40’da uçuş gerçekleştirilecek, Kastamonu Havalimanımızdan İstanbul’a ise saat 12.35’te uçuş yapılacak. İlerleyen süreçte uçuşlar haftanın her günü gerçekleştirilecek. Türk Hava Yolları yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde yeniden Kastamonu Havalimanımıza uçma kararından dolayı ilimiz ve halkımız adına mutluluk duyduk.

Bizler, ilimize uçuşların başlamasıyla ilgili çaba raf ettiği sırada CHP’nin Milletvekili ve İl Başkanı, ‘Kastamonu Havalimanı kapacak’ şeklinde beyanatlarda bulunmuştu. CHP’nin temsilcilerinin her zaman olduğu gibi pandemi sürecinden dolayı yaşanan aksaklıkları bir siyasi çıkar olarak kullanmalarını kamuoyunun taktirine sunuyoruz. Bizler, Kastamonu halkımıza daima hizmet etmek için burada varız. CHP temsilcileri ne derse desin her ne yaparsa yapsın sorun odaklı değil çözüm odaklı siyaset anlayışı içerisindeyiz. Bundan sonrada ilimize yapılan yatırımların ilerlemesi, geliştirilmesi ve yaşatılmasıyla ilgili çabalarımızı ve gayretlerimiz devam edecektir. Geldiğimiz süreçte yaptığımız görüşmeler neticesinde ilimiz için yapılması gerekenlere ilgili çözüm buluyoruz.Her zaman olduğu gibi bu konuda da ilimize vermiş olduğu katkı ve desteklerden ötürü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Milletvekilimiz Sayın Hakkı Köylü ve Metin Çelik’e,  konunun çözümünde katkı sunan Türk Hava Yolları yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Kastamonu Havalimanımız, bir şehir için büyük önem taşımaktadır. Havalimanımız, o ilin dünyaya açılan penceresidir. AK Parti iktidarı öncesinde yıllardır ulaşım sorunları nedeniyle yatırım almakta ve gelişmekte büyük güçlük çeken Kastamonu’muz, AK Parti iktidarı dönemlerinde adeta şaha kalkmıştır. İlimize kazandırdığımız Kastamonu Havalimanımızın daha fazla uçuşların gerçekleştirilmesi için Kastamonu Havalimanımızı kullanalım, halkımızla birlikte daha güzel yerlere getirelim.

UÇUŞLAR YENİDEN BAŞLADI, İLİMİZE HAYIRLI OLSUN

Milletvekillerimizle birlikte yapılan çalışmalar neticesinde Kastamonu Havalimanımızın uçuşları yeniden başlıyor.
THY Uçuşları 21 Temmuz 2020 itibariyle Salı, Cuma ve Pazar günleri saat 10.40’ta İstanbul-Kastamonu ve 12.35’te Kastamonu-İstanbul olarak açıklanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımıza ilgi ve desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.
İlimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’den Havalimanı Açıklaması…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!