Kastamonu EMİTT’in Yıldızı Oldu

featured

EMITT’e katılan Kastamonu Standı Büyük İlgi Gördü

Valimiz Sayın Şehmus GÜNAYDIN, Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T. Zafer KARAHASAN, KATSO Başkanı Selçuk ARSLAN, KESOB Başkanı Dursun ERGİN, İstanbul KAS-DER Genel Başkanı Latif ÇİLİNGİROĞLU, İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları, Kamu Kurum Amirlerinin katıldığı 22-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 19.’su gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 25.01.2015 tarihinde sona erdi.

Kastamonu, EMITT turizm fuarında gerek verdiği kokteyle ve gerekse de yaptığı etkin tanıtımla fuarın önde gelen illeri arasında yer aldı.

TÜYAP’ta bu yıl 19.su düzenlenen dört gün devam eden dünyanın 5. büyük Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 8. Holde, Batı Karadeniz Kalkınma Birliğine (BAKAP) bağlı, Bartın, Karabük, Zonguldak illeri ile aynı Holde Kastamonu İlimizde tanıtımını gerçekleştirdi, Kastamonu standına fuar boyunca yoğun ilgi ve ziyaretçi akını oldu.

Fuarın son gününde de Kastamonu standı ziyaretçi akınına uğradı. Türkiye’nin 81 ili ile dünyanın dört bir tarafından 70’in üzerinde Ülkenin stant açtığı ve turizm profesyonellerinin yer aldığı EMITT Fuarında Kastamonu standı görselliği ve aktifliği ile büyük beğeni topladı.

Kastamonu’dan gelen Otel ve işletmeciler 4 gün boyunca verimli iş görüşmeleri gerçekleştirerek, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen tur operatörleri ve turizm şirketleriyle bir araya gelme imkânı da buldu.

Fuarda Kastamonu’nun doğal güzellikleri ile tarihi, kültürel zenginlikleri yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtıldı.

Katılan ziyaretçilere Cide Sarı Yazması, taş baskılı sehpa örtüsü, çekme helva, sarımsak, tanıtım cd’si ve gezi rehberi tüm konuklara dağıtıldı. 

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti
Kastamonu Valiliği / Basın

Kastamonu EMİTT’in Yıldızı Oldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!