Seçim Startını Veren Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, Tek İşimiz Bu Memlekete Hizmet Etmek

featured

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil seçim startını verdi.

MHP tarafından tekrar Tosya Belediye Başkan Adayı gösterilen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Cuma namazı çıkışında parti binasında düzenlediği toplantıda seçim startını verdi. MHP İl Başkanı Emre Şahin, İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Emin Kutlu, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Çalışma Grubu, partililer, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı toplantıda; MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in tekrar aday gösterildiğini belirterek Başkan Kavaklıgil’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Toplantıda konuşan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin Başkan Volkan Kavaklıgil’in yaptığı hizmetlerden örnekler verdi, hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil; “Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki, 29 yaşında bu şehri bu güzel memleketi bize yönetme fırsatı nasip etti. Biz de elhamdülillah bize inanan bize güvenen bizimle beraber   yürüyen bizim için oy isteyen önce teşkilatımız, sonra bu memleketin güzel insanlarını başını bir gün dahi öne eğdirmeden, 5 yıllık süre zarfını eserler üreterek tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim hepinizden ayrı ayrı razı olsun.  Bir teşekkür de Milliyetçi Ülkücü Hareketin Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli Beyefendiye etmek istiyorum. Saygıdeğer Genel Başkanımız 29 yaşında bize güvenerek Kastamonu’nun en büyük ilçesini emanet ettiği için ve bunu da 2. dönem aday yaparak taçlandırdığı için sizlerin huzurunuzda basınımızın huzurunda kendilerine şükranlarımı arz ediyorum. Allah hayırlı ömürler nasip etsin.

Çok kıymetli hemşerilerim, malumunuz olduğu üzere 31 Mart   seçimlerinde Tosya’mız için belediye başkanını, meclis üyelerini, il genel meclis üyelerini ve muhtarlarını seçeceğimiz çok ciddi bir viraja dönmek üzereyiz. Parti organlarımız, başta genel başkanımız olmak üzere yine adaylık sürecinde bu görevi bizlere tevdi etmiş. Allah nasip kısmet ederse partimiz,  teşkilatlarımız, bizlere gönül veren,  bizlerle beraber yol yürümek isteyen, bizi seven bütün hemşerilerimizle birlikte, inşallah bu süreci en güzel şekilde tamamlayacağız.

Belediye başkanı adayı olduğumuz günden itibaren geçen 5 yıl süre zarfı içerisinde hep şunu söyledik. Ayırmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, taş üstüne taş koyarak, gelecek yıllarda bunu da biz yaptık diyebileceğimiz eserler üretebilmek için hizmet yarışına koyulduk. Ve şükürler olsun ki bugün sizlerin de yakından takip ettiği birçok esere imza atmayı Rabbim bizlere nasip etti. Tosyalı hemşerilerimize gece gündüz demeden, mesai mefhumu göstermeden, günün 24 saatinde hizmet edebilecek bir kadroyla, memleketimizi güzelleştirmeye çalıştık.

Az önce ilçe başkanımızın da ifade ettiği gibi küçük çocuklarımızla çocuk olmayı, büyüklerimize el öpmeyi, kardeşiniz,  5 senesini bu hizmet anlayışıyla gerçekleştirmiş bulunmakta. Allah’a şükrediyorum ki, bugün sokaklarında gezdiğimizde bunu da biz yaptık diyeceğimiz, bugün 3 yaşında olan yarın askerlik çağına geldiğinde ya da bir ihtiyacı olduğunda bu şehrin sokaklarında gezerken evladıma bunu da biz yaptık diyebileceğimiz çok güzel eserler bıraktık.

Tosya’nın yıllardır sıkıntısını çektiği ve özlemini duyduğu, birçok belediye başkan adayımızın ve belediye başkanımızın seçim beyannamesinde olan işleri bizler başardık. Tabii burada Volkan Kavaklıgil kendi başına sadece kendi iradesiyle bu hizmetleri başarmadı.

Belediye meclis üyelerimiz, belediye personeli arkadaşlarımız, vatandaşlarımız, partimiz, birlikte yönetiyor olma anlayışımız bu şehre bu eserlerin kazanılmasında büyük pay sahibidir, bunu da altına çizerek söylemek istiyorum.

Yıllardır özlemini duyduğu ve ihtiyaç olan içme suyu arıtma tesisini şükürler olsun şehrimize kazandırdık. Bununla beraber yapımında sona geldiğimiz mezbane, hayvan pazarı ve sosyal tesisimiz, bunun yanında yarı olimpik bir yüzme havuzumuz; açılışını yaptık şükürler olsun, şu anda 1071 tane çocuğumuz orda almakta. Aşağıda D-100 Yol kenarında yolcu indirme bindirme yapan, kış aylarında soğukta tir tir titreyerek, yaz aylarında güneşten kaçmak için mücadele veren birçok vatandaşımızın derdine merhem olacak şehirler arası otobüs terminalimizi şehrimize kazandırdık, inşallah açılışını gerçekleştireceğiz.

Şehir estetiği anlamında yıllarca teşbihte hata olmasın kirli bir görüntünün bulunduğu yaklaşık 5 kilometrelik, şehrimizin içerisinden geçen kuru çay ıslahını yaptırma başarısını gösterdik. Ve aşağıda TOSTAŞ diye adlandırdığımız ve yine yanında pancar kooperatifinin diye bildiğimiz, onlardan 20 dönüm araziyi Tosya Belediye Başkanlığının bünyesine kazandırdık.

Hazır o arsalardan söz açılmışken yaklaşık değeri 50 milyon TL olan 750 seyirci kapasiteli bir kapalı spor salonunu da yine Tosya Belediye Başkanlığının cebinden 1 Lira çıkmadan şehrimize kazandırdık. Müteahhidimiz hafriyat çalışmalarına başladı. 1 yıl gibi kısa bir süre zarfı içerisinde bu hizmetten Tosyalı hemşerilerimiz faydalanacak.

Seçim döneminde dedik ki, kadınlarımızı Çanakkale’ye götüreceği, bazıları güldü, bazıları inanmadı. Ya bu işin içerisinden nasıl çıkacaksınız dediler. Buradaki amacımız sadece bir gezi değildi. Milli ve manevi değerlerimizi ortaya çıkaracak, bu ülkenin, bu milletin, nasıl ayakta durduğunu, bu milletin nasıl cefalar çektiği ve bu toprakların nasıl kazanıldığını anlayabilmeleri adına, analarımızı kadınlarımızı bacılarımızı Çanakkale’ye götürmek istiyordum, şükürler olsun o sözümüzü de tuttuk. Bugün itibariyle yaklaşık 3600 tane anamızı kadınımızı Çanakkale’ye götürdük ki oradaki yaşanılanları oradaki yaşanmışlıkları evlatlarına torunlarına nakış nakış işlesinler ki bu memleketin yiğitleri de o ilimi oradaki yaşanmışlıkları oradaki cefayı öğrensin diye. Şükürler olsun onda da büyük başarı elde ettik.

Lütfen bu söylediklerimi altını çizerek defaetle dinlemenizi tavsiye ediyorum. Tosya’nın bundan sonraki siyasi hayatını belirlemek, siyasette yer almasını istiyorsak eğer, Tosya 31 mart 2024 seçimlerinde nasıl 2019’da evladına sahip çıktıysa, bu dönemde evladına sahip çıkması gerektiğini unutmamalı. Tosya’nın geleceği, Tosya’nın inşası, Tosya’nın ihyası için bu çok ciddi ve ehemmiyetli bir konudur.

Neden derseniz; Cumhur ittifakıyla birlikte Milliyetçi Hareket partisinin genel merkezinde, il teşkilatlarında, ilçe teşkilatlarında, çok güçlü bir Tosya var. Bu gücü, bu enerjiyi, bu birlikteliği Tosya’ya aktarmamız için, daha fazla Tosya’yı ileriye götürebilmemiz için bu konunun hassasiyetle insanlarımızın arasında tartışılması gerekiyor. Bizim derdimiz sadece bir 5 sene bu Tosya’yı yönetelim de ne olursa olsun değil, biz ticaretimizi bitirdik, işimizi bitirdik, esnaflığımızı bitirdik, bizim tek işimiz 33 yaşındaki bir gencin sadece ve sadece tek işi bu memlekete hizmet etmek olmuştur, bu ayrımı bu özelliği dikkatle takip etmeniz bu noktada düşüncelerinizi oy verme eğiliminizi gerçekleştirmenizi sizlerden istirham ediyorum. Bu memleketin kaybedecek bir 5 senesi yok . 29 yaşında vermiş olduğunuz tecrübesiz genç bir delikanlıya, bu yetkiyi artık olgunlaşmış, siyasetle tecrübe edilmiş, belediye yönetimini belediye yöneticiliğini daha iyi yapacak, bu şehri kritik problemli çıkmaza girmiş sorunlarını daha rahat çözecek bir evladınız var artık.

Bu yüzden 2024 seçimlerinde Allah nasip kısmet ederse yine evladınıza sahip çıkar yine 5 sene yönetme fırsatını bize nasip ederse Rabbim, sizler de destek verirseniz, şuna inanın ki bu şehrin gelişimi ve dönüşümü daha hızlı olacaktır. Rabbim bizler için hayırlısını nasip etsin.

Bakın parka taşından falan bahsetmiyoruz. Çocuk parklarından bahsetmiyoruz. Biz bu memlekete eser bırakıyoruz. Bu memleketin güzelleşmesi için  50 sene belki 60 sene sonra yine kullanabileceğimiz eserler bırakıyoruz.

Bir teşekkürü de eşime etmek istiyorum. Neden? Şimdi bir belediye başkanı tabii ki yol yapacak, kanalizasyon döşeyecek, park yapacak işte az önce bahsettiğim eserleri bırakacak.

Ama biz 3 senedir evimizde iftar yapmıyoruz ve kimde yapacağımızı da bilmiyoruz. Kime gideceğimizi de bilmiyoruz. Vatandaşın bizim geleceğimizden de haberi yok. Niye? Belediye başkanı da sizden biri diye, sizden biri olduğunu bilin diye bu evlerde iftar yapıyoruz ama benim eşim dese ki ya ben başka yerde iftar yapamam ben de o eve girip iftar yapamam.

Bütün hemşerilerimize şunu söylemek istiyorum. Biz aile olarak sizden biriyiz. Bunu sakın unutmayın” dedi.

Toplantı, seçimin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olması için yapılan duanın ardından sona erdi.

Seçim Startını Veren Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, Tek İşimiz Bu Memlekete Hizmet Etmek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!