TOSYA YAREN MECLİSİ OCAĞINI BU KEZ MHP YAKTI

featured

TOSYA YAREN MECLİSİ OCAĞINI BU KEZ MHP YAKTI

Tosya Yaren Meclisi Ocağı bu kez Belediye Başaknı Kazım Şahin ve MHP İlçe teşkilatı başkanı İsmail Yur beraber yaktılar.

Dönemin ilk ocağı 01 Ocak 2011 Cumartesi akşamı gerçekleştirilen açılışla Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ile Belediye Başkanı Kazım Şahin’in de aralarında bulunduğu ilçe erkanınca yakılmış, onu takiben Ak Parti ilçe teşkilatı ağırlanmıştı. Geride bıraktığımız hafta sonunda ise, Tosya Yaren Meclisi’nin ocağı bu kez Belediye Başkanı Kazım Şahin ve MHP ilçe teşkilat Başkanı İsmail Yur’un da aralarında bulunduğu MHP ilçe teşkilatı mensupları ile MHP Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile yakıldı.

Dönem Başağası Alaattin ZEYBEK ile Dönem Küçükağası İsmail AKAR tarafından konuklara Yaren Meclisi ve Yaren Kültürü hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı. 

Tosya Ahi ve Yaren Dostları Derneği Başkanı Recep ÇAKMAK’ta Yaren geleneğini ve Derneğin kuruluş amacı konusunda bazı açıklamalarda bulundu.

Gecede halk oyunları gösterileri, orta oyunları ve canlı müzikle devam edildi ve müzik etkinliğini takiben  geleneksel hale gelen yemek ikramı ile gece sona erdi,  davetliler gece sonunda geleneksel Cezayir Marşı eşliğinde uğurlandı.

 

TOSYA YAREN MECLİSİ OCAĞINI BU KEZ MHP YAKTI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!