Saadet Partisinden Açık Hava Mitingi

featured

Saadet Partisi Tosya İlçe Teşkilatı açık hava mitingi düzenledi.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen açık hava mitinginde açılış konuşmasını Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Torun yaptı. Hoş geldiniz dileklerini ileten Torun, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Açık hava mitinginde Saadet Partisi İl Başkanı ve Kastamonu Belediye Başkan Adayı da birer selamlama konuşması yaptılar.

Açıkhava mitinginde konuşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Akmanoğlu; “bizim amacımız rahmetli Erbakan Hocamızın izinden giderek  Tosya’da sanayileşmenin önünü açmak dışardan bağımsız kendi milli imkanlarımızla  kalkınmaya öncülük etmek, bunu yaparken toplumun tüm kesimlerini aynı seviyede birlik beraberlik içinde kucaklamaktır.

Bilindiği üzere 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler Tosyamız için bir dönüm noktası olacaktır. Tosya’mızdaki yerel yönetim anlayışı kaldırımlar yollar ve parkları yapmak olarak algılanmış ve ilçemizde diğer konular gözardı edilmiştir. Neyi yaparsak daha kolay yoldan bir daha seçiliriz hesapları yapılarak halkın ihtiyaçlarına cevap vermeyen sadece seçim kazanma anlayışına yönelik çalışma anlayışı uygulanmıştır “ dedi.

Projelerini anlatan Akmanoğlu Tosya halkından Pazar günü yapılacak olan 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Saadet Partisinden Açık Hava Mitingi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!