Adım Adım Devrez Teknik Üniversitesine

featured

Tosya protokolünün geçtiğimiz gün Ankara’da yaptığı ziyarete ilişkin detaylar dile getirilirken ağırlıklı olarak heyetin Tosya Devrez Teknik Üniversitesi üzerinde durduğu öğrenildi.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi ve beraberinde Tosya Yüksek Öğrenim Kurumları Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Fazıl Ateş Ankara Milletvekillerimiz Hakkı Köylü, Metin Çelik Ve Murat Demir’le bir araya gelerek Tosya Devrez Teknik Üniversitesi ile ilgili görüşmeler yaptı.

Tosya Devrez Teknik Üniversitesi çalışmalarına hız veren ilçe heyeti geçtiğimiz gün kurulması planlanan Tosya Devrez Teknik Üniversitesi için çalışmaları ve son gelişmeleri görüşmek ve fikir alışverişi yapmak için Ankara’ya gitti.

Ziyarette son gelişmeleri ve yapılması gerekenleri masaya yatıran ilçe heyeti Tosya Devrez Teknik Üniversitesi’nin kurulması için tüm enerjilerini bu yönde harcayacaklarını ifade etti.

Kastamonu milletvekillerinden üniversite için destek sözü alan heyet okul ek binasının da kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

Adım Adım Devrez Teknik Üniversitesine

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!