D-100 KANA DOYMUYOR

featured

D-100 KANA DOYMUYOR

Gün geçmiyor ki, ilçemizden geçen D-100 Karayolunda bir veya birkaç kaza yaşanmasın.

Önceki gece ilçemiz Tosya – İstanbul istikameti 20. Km.’de Dağardı köyü yol ayrımında şerit ihlali sonucu iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

 
Kaza, gece saat 23:00 sularında meydana geldi. İstanbul’dan Samsun istikametine gitmekte olan 34 UC 5232 plakalı, K.K.(33) yönetimindeki araç, karşı yönden gelen 60 NJ 400 plakalı Y.Ç.(31) yönetimindeki araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan Y.Ç.(31), K.K.(33), N.A.(35) ve eşi S.A. ile kızı S.A.(3) ilk müdahaleleri yapılmak üzere Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
 
 

Yolun yetersiz olması sebebiyle zaman zaman kilometrelerce araç konvoyunun oluştuğu yol geçici olarak trafiği kapatılıp tek şeritten araçların geçişine izin verildi. Kaza ile ilgili gerekli gerekli tespit ve incelemelerden sonra yol normal trafik akışına açıldı.

 
ARAÇTAN AKAN PEKMEZ GÖREVLİLERİ KORKUTTU

Samsun İstanbul istikametine seyretmekte iken kazageçiren 60 NJ 400 plakalı aracın bagaj kısmında bulunan pekmez şişelerinin kırılması sonucu araç bagaj kapağından sızan renkli sıvı, olay yerinde bulunan görevlileri araçta başka bir kişinin olması endişesi ile korkuttu. Yapılan araştırmada akan kan rengindeki sıvının pekmez olduğunun anlaşılması ile kaza mahallinde bulunan görevliler ve diğer araç sürücüleri rahat bir nefes aldı. Yoldan geçecek araç sürücülerinin dikkatini dağıtmaması ve endişelendirmemesi amacıyla kaza mahalline gelen Tosya İtfaiyesi Kaza Kırım ve Kesim ekiplerince  yoldaki sıvının üzeri önce toprakla örtülmüş, toprağa emdirilen sıvı süpürülüp yol temizlendikten sonra araç geçişlerine izin verilmiştir.

 
 MİNİK SUDİ MUCİZE ESERİ YARA ALMADAN KURTULDU

Kaza esnasında 34 UC 5232 plakalı araçta bulunan ve İstanbul’dan memleketine büyüklerinin yanına gitmekte olan ailenin küçük kızı Sudi(3) kazayı yara almadan atlattı.  Tosya Devlet Hastanesine getirilen Sudi, adeta sağlık görevlileri ve Trafik Polislerinin de moral kaynağı oldu. Trafik polisinin kucağından inmeyen Sudi, Polis memurunun yanından gitmesini istemedi. Memlekette dedesi ile piknik yapmaya gittiklerini söyleyen Sudi, hastanede kendisine arkadaşlık eden Polis amcasını da pikniğe davet etti.

 

 

D-100 KANA DOYMUYOR

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!